Ένας παραδοσιακός πρωτότυπος και γρήγορος μεζές για να ξεκινήσετε το γεύμα σας αλλά και ιδανικός για κρασί ή και τσίπουρο.
ΥΛΙΚΑ
- Ψωμί (προηγούμενης μέρας)
- Μηλέικος Πελτές
- Αγνό Ελαιόλαδο
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Κόβουμε φέτες από ψωμί της προηγούμενης μέρας και το ψήνουμε κατά προτίμηση στα κάρβουνα.
Κατόπιν λαδώνουμε τις ψημένες φέτες βάζουμε πάνω τους μικρή ποσότητα από τον αγνό πελτέ μας.
Το πιάτο σας είναι έτοιμο για σερβίρισμα….
Καλή όρεξη…..
* Μπορεί να γίνει και με άψητη φέτα ψωμιού που ανοίγει την όρεξη μικρών και μεγάλων.
Τρελαίνει τους μερακλήδες του ούζου και του τσίπουρου.